Home Pemakanan

Pemakanan

Maklumat berkaitan penjagaan makanan

No posts to display

Recent Posts

Senaman Untuk Otot Di Bahagian Kaki

3 Jenis Senaman Untuk Otot Di Bahagian Kaki

Saksikan bagaimana kita boleh lakukan senaman untuk otot di bahagian kaki oleh pakar kecergasan Hakim Ismail. So bolehlah weekend ni kita buat waktu petang-petang
shoulder press

Shoulder Press Exercise Tips

Kali ini jom kita lihat tips bagaimana untuk membentuk otot di bahagian bahu pula okay!. Senaman shoulder press ini dilakukan dengan memberi fokus kepada otot...
latihan kardio untuk mengecilkan perut

4 LATIHAN KARDIO UNTUK MENGECILKAN PERUT

Alhamdulillah…! Hari ni dah pun masuk hari raya ke tujuh. Mesti masing-masing penuh berselera makan banyak makanan sedap-sedap masa pergi beraya kan? Maklumlah setahun...
Senaman Mudah Tanpa Alatan Di Rumah

10 Senaman Mudah Tanpa Alatan Di Rumah

1. Berjalan Jika cuaca elok, berjalan di sekitar rumah sambil lihat pemandangan sekeliling memang menyeronokkan. Jika cuaca tidak mengizinkan, cuba berjalan naik turun tangga beberapa...
cara bina otot badan

Cara Bina Otot Badan

Anda masih tercari cara bina otot badan dengan berkesan? Mesti anda selalu tertanya-tanya ada tak cara bina otot badan yang betul-betul berkesan. Jika anda SERIUS nak...